ARDAHAN GÖLE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı Müdürler Kurulu Toplantısı 24 Eylül 2021 Cuma günü saat 16:00 da Feride Karabacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Konferans salonunda yapıldı.

Göle Kaymakamımız Sayın Haluk KOÇ'un başkanlığında Yapılan İlçe Milli Eğitim Yöneticileri Toplantısına İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sayın Aziz Tolgahan SEMİZOĞLU, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet YÜKSEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ÖZALP, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Tuncay KIZILATEŞ, İskender KARADAĞ ve okul/kurum müdürleri katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ÖZALP açılış konuşması yaptı. Toplantıda ilk olarak Göle Kaymakamımız Sayın Haluk KOÇ Yüz yüze Eğitim faaliyetlerine yönelik çalışmaları paylaştı. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının sağlıkla ve güvenle devam edebilmesi için yapılan faaliyetleri ele aldı. Taşımali Eğitimde taşıma yapan araçların yapması gereken kurallara uymalarını, okullara erken saatlerde öğrenci getirmemeleri ve okullarda Müdür, Müdür Yardımcısı ve nöbetçi öğretmenlerin öğrencileri teslim almaları, sürücüye imza artırmaları konularında uyarılarda bulundu.

Kaymakam KOÇ, yapılan toplantıda, taşımalı eğitim ve okul servisleri konusunda karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Kaymakam KOÇ, amacımız bilgili, bilinçlendirilmiş ve tüm kurallara uyan servis şoförlerinin standartlara uygun araçlarla taşımacılık yapmasını sağlamak dedi. İlçe Jandarma Komutanı Sayın Aziz Tolgahan SEMİZOĞLU ile İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mehmet YÜKSEL Taşıma yapan araçlarla ve trafik kurallarıyla ilgili bilgiler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt ÖZALP gündem maddeleriyle ilgili yapılması gereken önemli konular hakkında bilgi verdi.Şube Müdürleri Tuncay KIZILATEŞ, İskender KARADAĞ alanlarıyla ilgili yaptığı ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Son olarak toplantının gündem maddeleri kapsamında; yapılan ve devam eden ulusal ve uluslararası projeler, okullarımızda gerçekleştirilen zümre öğretmenler kurulu toplantılarındaki iş ve işleyişler, mesleki çalışmalar kapsamında yapılan faaliyetler, okullarımızda mevcut personel durumu, bakım-onarım çalışmaları, taşıma faaliyetleri gibi konular ele alındı. Okullarımızda ve kurumlarımızda açılan kurslar, ders dışı etkinlikler, Destekleme ve Yetiştirme kursları ve ilçelerdeki projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı 2021-2022 eğitim - öğretim yılında yapılacak faaliyetlerin değerlendirilmesiyle son buldu.

30-09-202130-09-202130-09-2021

Oltu cad. Hükümet konağı kat4 75700 Göle / Ardahan - 0 478 411 25 87 (santral)

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.